KopraMed

Shërbimet tona

KopraMed është zgjedhja e duhur për nevojat tuaja në distribuimin e produkteve farmaceutike dhe paisjeve mjekësore. Ne jemi përkushtuar në sigurimin e cilësisë së lartë, konsultimit teknik dhe shpërndarjes së shpejtë të produkteve për të plotësuar kërkesat tuaja specifike.

Furnizim i produkteve farmaceutike

ose telefononi: 048 818 102

Paisje mjekësore

ose telefononi: 048 818 102

Pajisje për laboratore

ose telefononi: 048 818 102

Medikamente

ose telefononi: 048 818 102

Logjistika dhe shpërndarja

ose telefononi: 048 818 102

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Ka disa arsye pse duhet të zgjidhni KopraMed për nevojat tuaja në distribuimin e produkteve farmaceutike dhe paisjeve mjekësore:

Cilësia e lartë
Gama e gjerë e produkteve
Konsultime teknike të specializuara

Mos prisni na kontaktoni tani