KopraMed

KopraMed është kompani e specializuar në distribuimin e produkteve farmaceutike dhe paisjeve mjekësore.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve dhe sherbimeve që shërbejnë nevojave të ndryshme të institucioneve shëndetësore dhe profesionistëve të kujdesit shëndetësor.

KopraMed
KopraMed

Shërbimet tona

Ne në KopraMed jemi të angazhuar për ofrimin e produkteve dhe sherbimeve të cilësisë së lartë dhe të përputhura me standardet e fundit mjekësore.

Medikamente

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të medikamenteve të prodhuara nga prodhues të njohur ndërkombëtarë…

Paisje mjekësore

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të paisjeve mjekësore, duke përfshirë pajisje për monitorimin…

Pajisje për laboratore

Furnizojmë laboratorët mjekësorë me pajisje të avancuara dhe konsumues të nevojshëm për analiza…

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Ka disa arsye pse duhet të zgjidhni KopraMed për nevojat tuaja në distribuimin e produkteve farmaceutike dhe paisjeve mjekësore:

Cilësia e lartë
Gama e gjerë e produkteve
Konsultime teknike të specializuara

Ne jemi përkushtuar për të ofruar shërbime të cilësisë së lartë.

Parku i Biznesit, Mitrovicë, Kosovë

Klientë të kënaqur

Përzgjedhja jonë e produkteve është bërë nga prodhues të njohur ndërkombëtarë, të cilët respektojnë standardet më të larta mjekësore. Kjo siguron që klientët tanë marrin produkte të besueshme dhe të sigurta për pacientët e tyre.

4.9

Opinions made by our patients

Mos prisni na kontaktoni tani